PROGRAM

Image
Europeiske frukter er kjent blant forbrukere over hele verden for to svært spesifikke egenskaper, deres overlegne kvalitet og deres deilige smak. Det som gjør dem virkelig unike er det faktum at europeiske produsenter legger spesiell vekt på å sikre at de strengeste matsikkerhets- og kvalitetskriteriene i hvert trinn av produksjonsprosessen vil bli implementert for å garantere at hver europeisk frukt som når forbrukerens tallerken inneholder alle smakene, aromaer og næringsstoffer den skal ha, og du kan nyte den på mange kreative måter.

Men det er ikke bare implementeringen av de strengeste kvalitetskriteriene som gjør at europeiske frukter skiller seg ut fra konkurrentene.

Så hvorfor velge europeiske frukter:

    De er fulle av smaker og aromaer
    De er fulle av friskhet og næringsstoffer
    De er trygge og overlegen kvalitet

Deltakerorganisasjonene er:

    C. NESTOS – Hellas – Koordinator
    C. FLAMOURIA– Hellas–Partner
    C SYMBOLO– Hellas–Partner
    APAR – Romania – Partner

Frisk frukt fra Hellas og Romania...

Noen av de mest fruktbare områdene med veldig stor fruktproduksjon vet hvordan i Europa er Hellas og Romania, to land med ideelle klima- og jordforhold som produserer deilige frukter som kan tilføre ditt daglige kosthold all friskheten og energien kroppen din trenger, som de saftige aprikosene og ferskenene, de aromatiske nektarinene, den deilige kiwien, plommer og sloes, røde kirsebær og herlige druer.

Europeisk frisk frukt, definisjonen av friskhet og smak du kan stole på!

Den europeisk finansierte kampanjen EU FRESH FRUIT har som mål å fremme og øke forbruket av europeisk frisk frukt av overlegen kvalitet til forbrukerne i landene Storbritannia, Norge og Sveits.

Information

Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or the European Research Executive Agency (REA). Neither the European Union nor the granting authority can be held responsible for them.

Menu